همایش مدیریت و خلاقیت در هزاره سوم

۳۰ دی ۱۳۹۶ | ۲۰:۱۵ کد : ۳۳۲۹ آموزشی

جهاد دانشگاهی واحد علامه طباطبایی اقدام به برگزاری همایش  " مدیریت و خلاقیت در هزاره سوم "  نمود . دبیر علمی همایش جناب آقای دکتر بهمن سعیدیان راد " رئیس واحد علامه طباطبایی " در توضیح همایش اظهار کردند :  از دیدگاه گیلفورد خلاقیت را باید نوعی از تفکر به شمار آورد، زیرا ایده ی خلاق خود نوعی فکر و تصور است، در واقع خلاقیت چیزی جز حل کردن مسایل، مشکلات، تعارضات یا بن بست ها به روش اثربخش تری از گذشته نیست و تنها با مدیریت صحیح و اثربخش است که میتوان به این امر دست یافت .در حال حاضر مدیران و رهبران سازمان‌ها با موقعیت جدید و تغییرات روز افزون و فزاینده‌ای در تمامی امور مواجه هستند،در این میان تنها سازمان‌هایی به توفیق دست خواهند یافت و مزیت نسبی مناسبی به دست خواهند آورد که بتوانند با بهره گیری از انگیزه و خلاقیت های موجود در سازمانشان، به مواجهه سریع و خلاقانه با شرایط و مشکلات پیش رو بپردازند.  سازمان‌ها و کسب ‌وکارهایی موفق خواهند بود که خلاقیت فراتر از یک واژه کلیشه‌ای در چشم‌انداز سازمانی آن‌ها باشد و این امر باید به روح مدیریتی آن‌ها تبدیل شود .در سازمان‌های موفق هزاره سوم، تمامی زنجیره تولید و توزیع و فروش تحت تاثیر روح خلاقیت هستند. چنین فرایندی، مدیران خوش‌فکری را می‌طلبد که جسارت اعمال تغییرات را داشته باشند. این مدیران بیش از هر کسی آگاهند که تغییری بر پایه خلاقیت، می‌تواند تجارت آن‌ها را متحول کرده و بر موفقیت هر لحظه ی آنان بیفزاید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی همایش مذکور با محوریت موضوعی ذیل :

-  بررسی نقش و جایگاه مدیران خلاق درتوسعه مشاغل

-  آشنایی با استاندارد های نوین مدیریت

-  بررسی راهکارهای توسعه و تولید و اشتغال با بهره گیری از خلاقیت

-  روش ها و سیستم های نوین بهره گیری از منابع انسانی

-  اصول و استاندارهای مدیریت

-  جایگاه مدیران خلاق در بهبود و رونق کسب و کار

توسط واحد علامه طباطبایی و با همکاری موسسه فرهنگی هنری عصر ایرانیان ، مورخه پنج شنبه 30 دی ماه در سالن اجتماعات دانشکده ادبیات دانشگاه علامه طباطبایی و با حضور صاحبان بنگاهها و مشاغل برگزار گردید.

در ابتدای مراسم جناب آقای ملوندی" مدرس دانشگاه " ، سخنران آغازین همایش ، به اهمیت خلاقیت در عصرکنونی و وضعیت اقتصادی کشورهای در حال توسعه اشاره و عنوان کردند : از آنجا که پویایی و تغییر مهمترین ویژگی محیط سازمان های امروزی است حفظ و بقای سازمان ها تنها در صورتی محقق می شود که همگام با تغییرات غیرقابل تصور اقتصادی ، سیاسی و اجتماعی محیطی پیش روند و خود را در مسیر تحول و توسعه بهبود بخشند، امری که تحقق آن کاری بسیار مشکل ، ظریف و حساس است و تنها با بکارگیری ایده های نوین و پذیرش و پرورش استعدادهای خلاق و نوآور محقق می شود. سپس جناب آقای پروفسور کارلوس در خصوص خلاقیت در سازمانها و جناب آقای محمد وطن پور " مدرس دانشگاه " در خصوص حمایت از خلاقیت به عنوان موتور توسعه و همچنین جناب آقای دکتر اشکان رستگار " حقوقدان و مدرس دانشگاه " در رابطه با خلاقیت و قانون به عنوان 2 رکن اساسی و مکمل یکدیگر و جناب آقای مصطفی شاه بداغیان "مدرس دانشگاه " در خصوص مباحث مدیریتی و نقش خلاقیت در موفقیت کسب و کار  به ایراد سخنرانی پرداختند. در ادامه جناب آقای دکتر ناصحی فر " عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی ، مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات وزارت بازرگانی ، مشاور معاون وزیر بازرگانی "  نیز مثلث نوآوری در کسب و کار را تشریح کردند.از دیگر میهمانان این همایش جناب آقای دکتر حسام عقبائی و سرکار خانم دکتر دستپاک میتوان اشاره کرد که در خصوص وضعیت خلاقیت در کشور و مشکلات و موانع آن صحبت نمودند.

در انتهای این همایش از برگزیدگان و برترین های این حوزه با اهداء تندیس و لوح یادبود توسط جهاددانشگاهی واحد علامه طباطبایی تجلیل به عمل آمد.

کلیدواژه‌ها: همایش مدیریت و خلاقیت


نظر شما :