برگزاری هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران " نشان خواجه نصیرالدین طوسی "

۲۰ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۸:۱۱ کد : ۶۰۱۸ فرهنگی تاپ خبر
مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران " نشان خواجه نصیرالدین طوسی " به میزبانی جهاد دانشگاهی واحد علامه طباطبایی و معاونت فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی ۱۸ الی ۲۰ اسفند ماه ، در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.
برگزاری هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران " نشان خواجه نصیرالدین طوسی "

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد علامه طباطبایی هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران با حضور مسئولین جهاد دانشگاهی و دانشگاه علامه طباطبائی به میزبانی جهاددانشگاهی واحد علامه طباطبایی و معاونت فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی و با حضور 10 تیم از دانشگاه علامه  با رویکرد بررسی دستاورد های چهل سالگی انقلاب اسلامی 18 الی 20 اسفند ماه در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

در مراسم افتتاحیه این دوره از مسابقات ابتدا جناب آقای علیرضا ثلاثی  " دبیر اجرایی مسابقات " توضیحاتی پیرامون قوانین مناظره جهت آشنایی بیشتر تیم ها با اصول و فنون صحیح مناظره  به تیم ها ارائه نمودند و سپس اولین مناظره بین تیم های تامل به عنوان تیم موافق و تراز به عنوان تیم مخالف با گزاره ی " ارتباط مستقیم نهاد روحانیت با سیاست، باعث ایجاد فاصله میان مردم و روحانیت می شود " به علت عدم حضور تیم تراز با راهیابی تیم تامل به مرحله بعد به پایان رسید. دومین مناظره نیز بین تیم اکسیر سخن به عنوان تیم موافق و تیم بامداد  به عنوان تیم مخالف با  گزاره ی " همه پرسی استقلال یک قومیت (در صورت لزوم ) می بایست در میان تمامی مردم آن کشور برگزار شود "  با عدم حضور تیم اکسیر سخن و راهیابی تیم بامداد به مرحله بعدی پایان یافت. و اما در سومین مناظره تیم خاورمیانه به عنوان تیم موافق و تیم آیه به عنوان تیم مخالف با گزاره ی " در شرایط کنونی ایران نظام پارلمانی کارآمدتر از نظام ریاستی است " به بحث و مناظره نشستند و تیم آیه با 95 امتیاز در مقابل تیم خاورمیانه با 73 امتیاز با رای و نظر داوران راهی دور بعدی مناظرات شد.  همچنین تیم ثامن الاحجج به عنوان تیم موافق و تیم رویش به عنوان تیم مخالف  با گزاره ی " علت اصلی ناآرامی های دی ماه 1396 نارضایتی اقتصادی مردم بود " به مناظره پرداختند که تیم ثامن الحجج با 102 امتیاز در مقابل تیم رویش با 65 امتیاز به مرحله بعد رفت. تیم منطق پارسی به عنوان تیم موافق و تیم گام دوم به عنوان تیم مخالف نیز با گزاره ی " افزایش حضور اجتماعی زنان موجب تحکیم نظام خانواده می گردد"  با یکدیگر مناظره نمودند که در نهایت تیم گام دوم با برتری 10 امتیازی به مرحله بعد راه یافت. در مرحله بعدی از مناظرات نیز 6 تیم تامل، بامداد، آیه، ثامن الحجج، گام دوم و منطق پارسی برای ورود به مرحله نیمه نهایی به رقابت پرداختند که بدین ترتیب 4 تیم تامل، ثامن الحجج، بامداد و منطق پارسی موفق به ورود به این مرحله شدند و مرحله مقدماتی با مشخص شدن 4 تیم راه یافته به مرحله نیمه نهایی پایان یافت.

روز یکشنبه 19 اسفند ماه نیز مرحله نیمه پایانی در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی برگزار گشت که نتایج آن به شرح زیر است:

در ابتدای این مسابقه مناظره‌ای با موضوع "ازدواج موقت راه حل مناسبی برای جلوگیری از روابط نامشروع در سطح جامعه است" برگزار شد و " تیم تامل " به عنوان تیم موافق و "تیم ثامن الحجج" به عنوان تیم مخالف به بیان نظرات خود پرداختند که گروه ثامن الحجج در این مناظره با رای داوران برنده شد.

مناظره دوم‌ با موضوع "پیشینه فرهنگی و تاریخی ما ایرانیان، خود به یکی از موانع توسعه فردی و اجتماعی بدل شده است" بین تیم"بامداد" به عنوان تیم موافق و تیم "منطق پارسی" به عنوان تیم مخالف برگزار و هر دو تیم به بیان نظرات خود پرداختند که در نهایت گروه بامداد در این مناظره برنده و به مسابقه فینال راه یافت.

بنابراین تیم ثامن الحجج و تیم بامداد دو گروه راه یافته به فینال این دوره از مسابقات ، مناظره‌ای با موضوع "بیداری اسلامی در منطقه متاثر از انقلاب اسلامی ایران است" در تاریخ 20 اسفند ماه برگزار کردند.

"تیم بامداد " به عنوان تیم موافق و "تیم ثامن الحجج" به عنوان تیم مخالف به بیان دیدگاه های خود پرداختند که تیم ثامن الحجج در این مناظره برنده نهایی گشت  همچنین تیم تامل پس از بررسی و ارزیابی آیتم های استاندارد موجود به عنوان تیم اخلاق در این دوره از مسابقات معرفی شد.

در این دوره از مسابقات شاهد حضور دکتر مهری سادات موسوی سرپرست جهاد دانشگاهی واحد علامه طباطبائی ، دکتر مومنی عضو هیئت علمی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی ، دکتر غفاری مدیر برنامه ریزی، ارزیابی و نظارت طرح های فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی ، دکتر حسینی عضو هیئت علمی پژوهشگاه مطالعات وزارت آموزش و پرورش، مهندس ملوندی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد علامه طباطبائی ، دکتر عسگری مقدم عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و معماری جهاددانشگاهی ، مهندس لطفی معاون آموزشی جهاد دانشگاهی واحد علامه طباطبائی ، دکتر محمد تقی زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی،  دکتر صادقی عضو هیئت علمی دانشکده روانشناسی دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر واعظی معاون پژوهشی جهاددانشگاهی واحد علامه طباطبائی و دکتر سعیدی عضو هیئت علمی دانشکده زبانها و ادبیات خارجی دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان هیئت داوران و ارزیابی مناظرات بودیم.

در پایان به گروه های برتر لوح تقدیر و هدایایی اهداء گردید. گفتنی است تیم برنده به مرحله منطقه ای راه پیدا خواهد کرد.

 

کلیدواژه‌ها: مسابقات مناظره دانشجویان ایران


نظر شما :